Roadshow over polarisatie in Venray

Op 28 februari organiseert Platform JEP in samenwerking met de gemeente Venray en Diversion een bijeenkomst over preventie van polarisatie en zorgwekkende identiteitsontwikkeling.

Deze bijeenkomst is voor bestuurders en beslissers van instellingen uit de onderwijs-, sociale- en veiligheidssector uit Venray en de regio rond Venray. De bijeenkomst heeft als doel om in kaart te brengen wat de dilemma’s en uitdagingen zijn waar bestuurders rond deze thema’s tegenaan lopen. Dat door kennis en ervaringen (positief en negatief) uit te wisselen. Tijdens de bijeenkomst besteden we aandacht aan wat bestuurders nodig hebben om hier goed in te acteren, op welke wijze cross sectorale samenwerking daarbij kan helpen en welke vervolgstappen op regionaal niveau nodig zijn.

Deelname aan de bijeenkomst is op uitnodiging. Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met Diversion, Mathijs den Otter (mdenotter@diversion.nl)