12 maart Online meeting: Movisie Talk over polarisatie

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Aanmelden kan via de website van Movisie.

Op 12 maart verschijnt het nieuwe nummer van het relatiemagazine van Movisie: Movisies. Het thema is: polarisatie. Denk aan alle tegenstellingen die de coronacrisis in de samenleving teweegbrengen, in bijvoorbeeld de vorm van de avondklokrellen. Hoe ga je daar mee om als sociaal werker, bewoner, beleidsmaker of op een andere manier betrokkene? Wat is je rol, hoe voorkom je tegenstellingen in je wijk of buurt? En wat is er aan (praktijk)kennis beschikbaar om polarisatie te voorkomen? 

Een gesprek tussen: Redouan el Yaakoubi (initiatiefnemer van Stichting Durf te Dromen en profvoetballer), Annemarie van Hinsberg (Movisie) en Joline Verloove (Movisie). Er is alle gelegenheid om via de chat je vragen te stellen.