17 december Masterclasses over basishouding en gespreksvaardigheden

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
West-Nederland

Veel professionals hebben behoefte aan deskundigheidsbevordering op het gebied van de omgang met radicalisering en (gewelddadig) extremisme. Er is behoefte aan kennis en handelingsperspectieven. Het Landelijk Steunpunt Extremisme (LSE) biedt dit najaar een aantal masterclasses aan en nodigt professionals graag hiervoor uit.

Inhoud van de masterclasses

Deze masterclasses zijn bedoeld voor professionals die reeds ervaring hebben met casuïstiek op het gebied van de omgang met radicalisering en (diverse vormen van) extremisme. Aan de hand van casuïstiek, dilemma’s en werkvragen wordt dieper ingegaan op het thema en daarnaast wordt geoefend met vaardigheden om het gesprek aan te gaan. Alle masterclasses bevatten een informatief deel en een interactief deel.

Aanmelden kan tot 27 september 2019 door een mail te sturen aan info@hetlse.nl onder vermelding van ‘aanmelding masterclass’. Het definitieve programma inclusief de locatie ontvangt u na aanmelding.

Meer informatie
Voor aanvullende informatie of bij vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 – 20 80 080 of via info@hetlse.nl. Meer informatie over het Landelijk Steunpunt Extremisme kunt u vinden op de website.