03 april Met Alle Respect 2019

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Media Plaza, Jaarbeurs, Utrecht

Tijdens de vierde editie van de onderwijsconferentie van Stichting School & Veiligheid ‘Met Alle Respect!’ staat het pedagogisch vakmanschap centraal. De conferentie biedt een moment van reflectie: Waarom bent u les gaan geven? Wie bent u als professional? Op 3 april 2019 wordt hiernaar gekeken vanuit de prikkelende stelling: ‘Een prettige sfeer in de klas begint bij jezelf’.

Tijdens deze conferentie zijn er diverse sprekers met ondersteuning van acteurs. Er zijn verschillende workshops te volgen en is er volop ruimte om collega’s te ontmoeten. De onderwijsconferentie van School & Veiligheid is een jaarlijks terugkerend moment om te leren en te sparren over thema’s als pesten, sexting, mediawijsheid, seksuele integriteit en samenwerking met ouders.

Meer informatie is hier te vinden.