21 maart Symposium: ‘Ondersteunen van kwetsbare jongeren’

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
De Machinist, Willem Buytewechstraat 45, Rotterdam

Op 21 maart 2019 vindt het symposium ‘Ondersteunen van kwetsbare jongeren’ plaats in Rotterdam. Tijdens het symposium worden verschillende perspectieven van wetenschappers, professionals, ervaringsdeskundigen en beleidsmakers met betrekking tot het thema samengebracht.
 

Tijdens workshops en presentaties, waarbij ruimte is voor discussie, worden verschillende vragen behandeld. Sluit het huidige hulpaanbod aan bij jongeren? Hoe betrekken we de doelgroep zelf bij het (door)ontwikkelen van interventies? En hoe gaan we om met jongeren die afwijzend tegenover hulp staan?

Voor meer informatie over het programma, klik hier.