07 november Open inschrijving: Van Zij naar Wij

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Aristo Utrecht, Brennerbaan 150, Utrecht

Als onderwijsprofessional komt u in aanraking met allerlei meningen, ongenuanceerde uitspraken en extreme standpunten. Hoe blijft u op die momenten in contact en gebruikt u deze situatie als leermoment? Stichting School & Veiligheid biedt trainingen om onderwijsprofessionals daarbij te ondersteunen.

Op dit moment biedt School & Veiligheid al kosteloze incompany trainingen Van Zij naar Wij aan voor schoolteams. Om ook individuele onderwijsprofessionals de kans te geven deze training te volgen, bieden we tegen kostprijs een trainingsmiddag aan. In deze training krijgt u inzicht in de gevoeligheden van jongeren voor ongenuanceerde boodschappen en extreme idealen. U wordt zich bewust van uw eigen ideeën en de invloed daarvan op uw handelen. U oefent in gesprek te gaan met jongeren, ook al verwoorden zij standpunten die haaks staan op uw eigen opvattingen.

Praktische informatie

•    Organisator: Stichting School en Veiligheid
•    Kosten: €50,-
•    Kijk voor meer informatie op de website van Stichting School en Veiligheid.